Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19 Soita 044 767 0922

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0918

Flör Portti avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0919

Piha & puutarha

FLÖR Peltola – Pihan ja puutarhan tuotteet ja palvelut samasta paikasta

Kaurakadun puutarhamyymälästä ja verkkokaupasta löydät puutarhasi kaikki kasvit; puut, pensaat, ruusut ja perennat. Lähes 2000 lajikkeen valikoimamme tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia sekä runsaasti erikoisuuksia ja uutuuksia. Tarvikkeiden monipuolisella valikoimalla sekä ammattilaistemme neuvoilla teet puutarhastasi tyylikkään sekä viihtyisän paikan olla ja nauttia. FLÖR kuuluu Viherrinki -myymälöihin, johon kuuluu useita puutarha-alan erikoisliikkeitä.

Puutarhat toimivat hengähdys- ja levähdyspaikkoina kiireen keskellä. Puutarhat ovat mielenrauhaa ja estetiikkaa. Olipa kyseessä sitten leikkipaikka, rentoutumiskeidas, illanviettoviherikkö tai yhdistelmä näitä kaikkia, Flör esittelee parhaat ratkaisut puutarhojen ja pihojen viimeistelyyn. Tulehan toteuttamaan unelmiasi!

Pihasuunnittelijaltamme voit tilata neuvontakäynnin tai yksityiskohtaisen istutussuunnitelman tarpeidesi mukaisesti. Ammattitaitoiset viherrakentajamme toteuttavat niin pienet kuin suuretkin viherrakennuskohteet. Kauttamme saat myös kaikki puutarhan hoito- ja huoltotyöt sekä yksityisille että yrityksille.

Viherrakennuksen ja puutarhatöiden osalta voit olla yhteydessä suoraan Jukka Kantolaan - jukka.kantola@flor.fi

Katso lisää pihasuunnittelustamme tästä linkistä.

Puutarhamyymälämme toimii Kaurakadun toimipisteessämme.

FLÖR  Kukka & Puutarha

Peltola Taimipiha

Kaurakatu 43, 20740 Turku

044 767 0920 | myynti@flor.fi

 

Asiantuntevia viherpalveluja tuotemyynnistä viherrakentamiseen

FLÖR Peltolan myymälä Kaurakadulla tarjoaa monipuolisen valikoiman kukkia, kasveja, ruukkuja ja puutarhatarvikkeita sekä monipuolisia viherpalveluja niin yksityis- kuin yritysasiakkaille Turun seudulla.

Kaikkea puutarhaan – perennoista pihasuunnitteluun

Puutarhatuotteisiimme kuuluvat niin kukat ja kasvit, mullat ja lannoitteet, kivet ja katteet kuin erilaiset puutarhatyökalut ja -tarvikkeet usealta eri laatumerkiltä, kuten Kekkilältä, Biolanilta ja Nelson Gardenilta.

Meillä on myös todella laaja sisä- ja ulkoruukkujen valikoima.

Vihersuunnittelun ja pihanhoidon kattavat palvelumme perustuvat viheralan kokeneisiin ammattilaisiimme. Heidän avullaan toteutamme kestäviä ratkaisuja niin kotipuutarhoihin kuin taloyhtiöiden ja liikerakennusten pihoille. Lisätietoa pihapalveluistamme.

Tervetuloa FLÖR Peltolaan – tai sovi tapaaminen etukäteen yhteydenottolomakkeellamme.

Viherrakennuksen ja puutarhanhoitotöiden osalta voit laittaa viestiä myös suoraan Jukka Kantolalle - jukka.kantola@flor.fi

Ota yhteyttä 

Kukat ja kasvit

Kauneimmat kesäkukat ja vehreimmät kasvit kaikenlaisiin pihoihin

FLÖR Peltola Turku vastaa monipuolisella kasvikattauksellaan niin kotipihan puutarhurien kuin taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin.

Kesäkukat, perennat, havut ja pensaat sekä yrtit ja hyötykasvit, tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia yksilöllisen pihan ja puutarhan toteuttamiseen. Meiltä saat myös nurmikonsiemenet, lannoitteet ja torjunta-aineet.

FLÖRin valikoimissa laatu on valttia. Kesäkukka-, perenna- ja muut kasvituotteemme tulevat tarkkaan valituilta toimittajilta, minkä lisäksi pyrimme hyödyntämään paikallisten viljelijöiden tuotteita.

Tule käymään FLÖR Peltolassa ja inspiroidu monipuolisesta valikoimastamme! Se, mitä ei myymälästämme löydy, tilataan nopeasti!

Tutustu tuotteisiimme tästä  

Pyydä tarjous tästä

Tarjouspyynnön voit jättää myös sähköpostiin tarjoukset@flor.fi

Hedelmäpuut ja marjapensaat

Hedelmät, marjat ja vihannekset ja muut oman pihan herkut.

Oman pihan antimista valmistuvat usein ne maukkaimmat herkut. FLÖR Peltolan tuotevalikoima avulla voit nauttia oman puutarhan, kasvihuoneen tai vaikkapa parvekkeen sadosta. Hyötykasveihimme kuuluvat laaja valkoima hedelmä- ja marjakasveja kuin vihannekset, kasvikset sekä muut syötävät kasvit – tule tutustumaan kauden herkkuihin.

Kysy lisää tuotteitamme 

Pensaat

Pirteitä pensaista pihalle FLÖR Peltolasta

Koristepensaat sekä muut pensaat tuovat tasapainoa pihan kasvimaailmaan. Erikokoiset pensaat auttavat luomaan pihaan ryhtiä, jakamaan puutarhan eri alueita sekä luomaan esimerkiksi varjoa tai näkösuojaa haluttuun paikkaan.

FLÖR Peltolan pensasvalikoimasta hankit pihallesi niin kukkivat, marjaiset kuin kaunislehtiset pensaat!

Tutustu valikoimaamme

Pyydä tarjous pensaistamme

Perennat

Monivuotiset perennat pihaan ja puutarhaan FLÖR Peltolasta

Perennat ovat varmoja valintoja kaikenlaisille pihoille. Oikeille kasvupaikoilleen sijoitettuina ne tarjoavat valloittavia kukintoja alkukesästä loppusyksyyn asti.

FLÖR Peltola tarjoaa kattavan valikoiman monivuotisia perennoja, joiden avulla saat niin pihasi kuin puutarhasi kukoistamaan!

Kysy lisää perennavalikoimstamme 

Havut

Tuijat, kuuset, katajat sekä muut havukasvit - ihania erikoismuotoja!

Havukasvit värittävät pihan vihreällä myös silloin, kuin muut kasvit ovat talviunilla. Puutarhamyymälämme havukasveihin kuuluvat esimerkiksi erilaiset katajat, männyt ja tuijat, jotka tuovat rehevää ryhtiä pienistä puutarhoista aina isoille piha-alueille asti.

Rakenna kauniita sommitelmia tai pihanjakajia havukasveista – osaava henkilökuntamme auttaa valitsemaan sopivimmat havukasvit tarpeisiisi. Tervetuloa FLÖR Peltolaan!

Kysy lisää tuotteistamme 

Kesäkukat

Kauneimmat kesäkukat kotipuutarhaan, taloyhtiöiden ja liikerakennusten pihoille.

Kesäkukat saavat niin kotipihan, kesämökin puutarhan kuin esimerkiksi taloyhtiön tai liikerakennuksen pihan kukoistamaan! FLÖR Peltolan puutarhamyymälän kesäkukkavalikoimaon todella laaja ja laadukas. Pyrimme pitämään valikoimissamme erikoisuuksia, mutta meiltä löydät muun muassa orvokit, petuniat ja pelargoniat sekä muut kesän kukkasuosikit. Tervetuloa tutustumaan!

Vinkki viherpeukaloille:

Istuta pihaasi eri aikaan kukkivia kesäkukkia, niin voit nauttia väriloistosta koko kesän ajan!

Kysy saatavuutta tästä

Yrtit

Kasvata maukkaimmat yrtit itse!

Erilaiset yrtit viimeistelevät makuelämyksen ja saavat tuttuun ruokaankin uusia vivahteita. Mikä olisikaan kätevämpää kuin napata yrtit omalta pihamaalta tai parvekkeelta?

Kaupunkiviljely ja lavapuutarhan tarvikkeet löydät myös meiltä. Nyt kokeilemana oman sadon tuottamista – oli kasvatuspaikka omalle sadolle sitten piha, patio tai parveke.

FLÖR Peltolan myymälästä riittää valinnanvaraa perinteisistä yrteistä, kuten basilikasta, rosmariinista ja mintusta myös eksoottisempiin vaihtoehtoihin. Yrttimme tulevat tarkkaan valituilta toimittajilta. Oikeanlaiseen kasvualustaan istutetut yrtit ovat helppohoitoisia ja riittoisia, minkä ansiosta voit sekä hyödyntää tuoreita yrttejä, että kuivattaa osan talven varalle.

Kysy saatavuutta yrteistämme

Mullat ja lannoitteet

Mullat ja lannoitteet – laadukasta ravintoa kukille ja kasveille

Mikä saa kukkasi kukoistamaan ja kasvisi kasvamaan? Oikeanlainen kasvualusta koostuu kasville sopivasta mullasta, lannoitteesta, katteesta tai muusta ravintopitoisesta aineksesta, joka tarjoaa puille, pensaille, kukille, yrteille sekä muille viherkasveille juuri sen tarvitseman kasvuympäristön.

FLÖR Peltola on kasvisi paras ruokakauppa. Runsas kattauksemme erilaisia multa-, lannoite-, kate- ja turvetuotteita tarjoaa toimivia ratkaisuja vaativammillekin kasveille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa ja neuvoo sopivimman mullan ja lannoitteen valinnassa.

Multa- ja lannoitevalikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • Kukkamulta
  • Erikoismulta
  • Puutarhalannoite, nurmikkolannoite sekä muut lannoitteet
  • Luonnonturve, puutarhaturve sekä muut turvetuotteet
  • Kompostikuivike
  • Koristekate ja kuorikate
  • Koristekivet ja -sorat

Valikoimamme koostuu pääasiassa Kekkilän sekä Biolanin tuotteista. Tervetuloa puutarhamyymäläämme tutustumaan!

Autamme mielellämme valitsemaan sopivimman puu- tai havupuumullan sekä pensas- ja perennamullan. 

FLÖR Peltolan myymälään on helppo saapua läheltä ja kaukaa. Parkkitilaa on runsaasti aivan myymälämme edessä. Isommat määrät saat noudettua helposti noutopihaltamme, josta saat isommatkin multasäkit helposti mukaasi. Tervetuloa!

Meiltä saat myös peräkärryn veloituksetta lainaksi ostostesi kuljetukseen.

Viherstailaus patioille, parvekkeille ja sisätiloihin

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @florkukkajapuutarha

Sivukartta