Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19 Soita 044 767 0922

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0918

Flör Portti avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0919

Pihasuunnittelu & rakentaminen

UNELMIEN PIHA FLÖRISTÄ JA MUUT PIHAPALVELUMME!

Pihasuunnitelma on ensiaskel matkalla kohti unelmiesi pihaa. Kokenut ja osaava pihasuunnittelijamme tekee sinulle tarvittavat suunnitelmat tulevaa muutosta varten. Ammattitaitoiset viherrakentajamme toteuttavat niin pienet kuin suuretkin viherrakennuskohteet. Kauttamme saat myös kaikki puutarhan hoito- ja huoltotyöt sekä yksityisille että yrityksille.

Jätä yhteydenottopyyntö

 tästä

tai pihanrakennuksen ja puutarhan hoitotöiden tiimoilta voit laitta viestiä suoraan myös Jukka Kantolalle - jukka.kantola@flor.fi

PIHAKÄYNTI

Pihasuunnittelu alkaa pihakäynnillä, jonka aikana kartoitamme pihasi lähtötiedot ja toiveesi sen suunnittelulle. Pihakäynnin perusteella annamme hinnan itse suunnittelutyöstä. Ennen käyntiä suunnittelijalle toimitetaan lista toiveista pihan muutosten suhteen ja tarvittavat pohjatiedot tontista. Pihasuunnittelijan 1,5 h käynti 195 € /käynti  + kilometrikorvaukset  0,70€/km. Lisätunnit ovat 97€/h. Jos käynti johtaa pihasuunnitelman tilaamiseen, hyvitetään käynnin hinta suunnittelun hinnassa.

LUONNOSSUUNNITELMA

Pihasuunnitelman ensimmäinen vaihe on luonnos. Luonnossuunnitelma on mittakaavaan piirretty ja siitä ilmenevät pihan toiminnot ja muotokieli, rakenteet, kasvillisuus ja materiaalit. Luonnoksessa on mukana valokuvia pihalle ehdotetusta kasvillisuudesta ja materiaaleista sekä tarpeen mukaan havainnekuvia.

PIHAN TOTEUTUSSUUNNITELMA

Pihan toteutussuunnitelma tehdään hyväksytyn luonnoksen pohjalta. Toteutussuunnitelmassa ovat mukana mitat, tarvittavat korkeudet, istutussuunnitelma, kasvilista, materiaalit ja menekit sekä työohjeet. Tarvittaessa toteutussuunnitelmassa on mukana myös detaljikuvia pihalle tulevista rakenteista. Toteutussuunnitelman avulla urakoitsijan on helppo laskea mahdollisimman tarkka tarjous rakentamisesta.

Kokonaisvaltaisen pihasuunnitelman sisältää pihakäynnin, luonnossuunnitelman ja toteutussuunnitelman. Suunnittelun kustannukset riippuvat suunniteltavan alueen koosta ja suunniteltavien asioiden määrästä ja laadusta. Tarkan tarjouksen suunnittelutyöstä saat pihakäynnin jälkeen.

ISTUTUSSUUNNITTELU

Pihan ilmettä voidaan muuttaa paljon myös istutusten uusimisella. Kauttamme saat asiantuntijan käymään läpi pihan nykyisen kasvillisuuden ja suunnittelemaan tarvittavat muutokset. Puutarhurimme tekee sinulle yksityiskohtaiset istutussuunnitelmat ja tarvittaessa saat myös toteutuksen meiltä. Puutarhurin käynnin kustannukset ovat  1-2 tunnin käynti 195€/käynti + kilometrikorvaukset 0,70€/km. Käynnin aikana istutusten muutokset käydään läpi suullisesti. Mahdollinen piirretty istutussuunnitelma hinnoitellaan erikseen käynnin jälkeen.

Varaa nyt suunnittelijaltamme aika pihakäynnille sekä kysy puutarhan hoito- ja rakennustöistä.

pihasuunnittelu@flor.fi tai tästä

Kysy myös muita FLÖR Pihapalveluita

FLÖR Pihapalvelut

Ammattitaitoista viherrakentamista ja puutarhan hoitoa-apua - laita viestiä Jukka Kantolalle jukka.kantola@flor.fi

FLÖR Kukka & Puutarha tarjoaa monipuolisia viherrakentamisen, puutarhan hoitopalveluja sekä yksityis- että yritysasiakkaille Turun seudulla. Työntekijämme edustavat viheralan kokeneita asiantuntijoita, joka takaa viherpalveluidemme korkean laadun.

FLÖR Peltolassa työskentelee ammattitaitoiset puutarhurit ja hortonomit.

Meiltä saat apua – palveluihimme kuuluvat

 • puutarhan kasvien istutus & leikkaustyöt
 • kivi & laatoitustyöt
 • puidenkaato
 • pihojen ja puutarhojen kunnostustyöt sekä rakentaminen
 • neuvonta & suunnittelu
 • kuljetus apua sekä peräkärry veloituksetta tuotteiden kuljetukseen
 • pihanhoitosopimukset – yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille
 • teemme myös kasvien talvisuojaukset, pienimuotoiset lumityöt sekä hiekoitukset

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Saat vähennystä tavanomaisesta kunnossapito- ja perusparannustyöstä kuten puiden- ja nurmikon leikkaamisesta.

Kotitalousvähennyksen saa:Haravointi ja muut piha-alueen puhtaanapitotyöt

 • Kukkien kastelu asunnossa ja piha-alueella
 • Pihapuiden kaataminen tai oksien karsinta
 • Puutarhan hoito, istutustyöt
 • Rikkaruohojen kitkentä.
 • Tuholaisten torjunta asunnossa ja piha-alueella
 • Viherkasvienhuolto- ja ylläpitotyö sisältäen lehtien leikkaamisen, kellastuneiden lehtien poistamisen, kasvien tilanteen tarkastamisen, pölyjen pyyhinnän ja muut siistimistyöt

Ota yhteyttä

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @florkukkajapuutarha

Sivukartta