Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19 Soita 02 276 1500

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20 Soita 02 276 1520

Flör Mylly avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0945

Blogi

KESÄKUKKIEN LOISTOA!

20.05.2019 - 11:13

Meiltä FLÖRIstä saat hurmaavat, upeat kesäkukat laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Istuta kauneutta ja iloista mieltä parvekkeelle, patiolle, pihalle tai vaikkapa kesämökin laiturille.                     

 

Meiltä saat apua kauniiden istutusten suunnittelussa. Muistithan myös kesäjuhlien somistusideat/istutukset. Kannattaa käydä ajoissa suunnittelemassa, niin ehdimme myös tilaamaan mieleisiäsi kukkia. Tule kertomaan toiveesi, niin mietitään yhdessä.

 

Kesäkukissa kasvivalintaa ohjaa tulevan istutuspaikan valon määrä. Meiltä löytyy kaikkiin valo-oloihin sopivat kasvit.

Hyvin aurinkoiselle paikalle sopivia kasveja ovat mm. pelargoni, verbena, petunia, marketta, daalia, ja samettikukka. Myös erilaiset heinät ja vaikkapa viherliljapuu (’Red Star’) ovat näyttäviä valintoja aurinkoisen paikan istutuksiin.

 

Varjon puolelle sopivia kesäkukkia ovat vaikkapa mm. ahkeraliisa, uudenquineanliisa (sateenkaaripalsami), verenpisara, mukulabegonia, lumihiutale, poutapilvi ja neitobegonia (karjalanneito).

Näiden muutaman edellämainitun lisäksi löytyy paljon lisää vaihtoehtoja ja lähes kaikki kesäkukat menestyvät myös puolivarjossa.

Kesäkukkien istutukseen löytyy sopiva vaihtoehto upeasta ruukkuvalikoimastamme joka tarkoitukseen. Meiltä löytyy kaikki mitä istutukseen ja hoitoon tarvitset; kesäkukkamulta, lannoitteet, ruukkusora salaojitukseen, koristekatteet jne.

Lisäksi saat apua kasvivalintaan, suunnitteluun sekä opastusta istutukseen ja kesäkukkien hoitoon.

Kesäkukkien upea kukinta ja hyvinvointi syksyyn asti varmistetaan säännöllisellä hoidolla. Kastelu, lannoitus ja kuihtuneiden kukkien poistaminen varmistavat runsaan kukinnan. Ja myös edellä mainittu oikea kasvivalinta tiettyihin valo-oloihin on tärkeää.

Kesäkukkia on syytä tarkastella muun hoidon esim. kukkineiden kukkien poiston yhteydessä. Kannattaa tutkia lehtien alapintoja ja varsia. Joskus tuholaiset esim. kirvat pesiytyvät kukkiin. Mitä aikaisemmin havaitset ongelman sitä nopeammin saat tilanteen hallintaan. Meiltä löytyy kasvinsuojeluaineita eri tilanteisiin.

Tule kysymään myyjiltämme neuvoja – autamme mielellään.

Runsaskukkaista kesää kaikille!

Lue seuraavaksi nämä

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @florkukkajapuutarha

Sivukartta