Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19 Soita 044 767 0922

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0918

Flör Portti avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0919

Ajankohtaista

Taimitakuu

20.07.2023 - 08:06

Takuuehdot

Jos olet tilannut tuotteet verkkokauppamme kautta, niin nouda tuotteet mahdollisimman pian saatuasi paketin saapumisilmoituksen. Ota kasvit esille pakkauksistaan ja kastele. Huom. Emme korvaa tuotevirheitä, mikäli kasveja sisältävää lähetystä ei ole noudettu kolmen (3) päivän sisällä sen saapumisesta noutopisteeseen.

Noudatamme Viherympäristöliiton antamia takuuehtoja. Mahdolliset huomautukset monivuotisten taimien (esim. perennat, ruusut, marjakasvit) kasvuunlähdöstä on tehtävä 45 vrk:n kuluessa taimen vastaanottamisesta. Edellytämme asiakkailta kullekin taimityypille sekä kasvilajille oikeanlaista käsittelyä, istutusta sekä hoitoa. Kasvuunlähtötakuu ei koske huolimatonta taimien käsittelyä tai vääriä varastointiolosuhteita. Myyjällä on oikeus pyytää reklamoidusta kasvista valokuva tai pyytää sen palauttamista.

Huom. Kasvuunlähtötakuu ei ole talven yli takuu. Mahdollisia talvivaurioita emme korvaa. Monivuotisille puuvartisille kasveille on annettu kasvuvyöhykesuositus, mikäli se on tiedossa. Uutuus- ja erikoiskasvit vaativat aina talvisuojauksen sekä oikeanlaisen kasvupaikan.

Takuu ei rajoita kuluttajalle suoraan kuluttajasuojalain perusteella kuuluvia oikeuksia, jos tuotteessa on virhe.

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @florkukkajapuutarha

Sivukartta