Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19 Soita 02 276 1500

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20 Soita 02 276 1520

Flör Mylly avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0945

Ajankohtaista

Laadukkaat Jackpoint kalusteet - NYT -25% normaalihinnoista!

01.07.2018 - 10:57

Flör Peltola on Jackpointin jälleenmyyjä ja osa tuotevalikoimaa on esillä meidän myymälässä. Kalusteet kestävät kulutusta ja ovat käyttökelpoisia vuodesta toiseen.

Tuotevalikoimamme muodostuu eri kulttuurien parhaista oivalluksista sekä suo­malaisesta muotoilusta. Laatu, kestävyys ja pitkäikäisyys ovat avainasioita Jackpointin tuotteissa.

Tiikki

Tiikki on hieno, laadukas ja kestävä luonnonmateriaali, joka sopii niin ulos kuin sisällekin. Kuten kaikki elävä luonnonmateriaali, tiikki elää ympäristön vaikutuksesta. Jos tiikin annetaan vanheta rauhassa, sade ja voimakas tuuli antavat sille sen kauniin, patinoituneen, hopean harmaan luonteen.

Jackpoint käyttää tuotteissaan pääsääntöisesti ekologista kierrätettyä tiikkiä. Raaka-aine kerätään talteen mm. puretuista vanhoista rakennuksista ja veneistä. Tiikki työstetään puhtaaksi maaleista ja nauloista ja toimitetaan tehtaalle puhtaana puumateriaalina. Tehtaalla puu paikataan, kunnostetaan ja kuivataan sekä käsitellään tuholaisten poistamiseksi. Puutavaran tuotantotapa antaa tiikille sen ominaisen vivahteikkaan värin.

 

Polycore

Polycore-punoksen raaka-aine on aito ja alkuperäinen, Saksassa kehitetty HDPE-kuitu, joka eroaa polyrottingista juuri  sen kestävyyden ja värinpitävyyden ansiosta.

Polycore on säänkestävä, synteettinen ja ympäristöystävällinen kestomuovikuitu, joka ei veny eikä haalistu. Polycore- tuotteet kestävät erinomaisesti kovaa julkisen tilan kulutusta. Polycore on valmistettu läpivärjätystä, kestävästä raaka- aineesta, jonka voi huoletta jättää auringon paahteeseen tai talveksi pakkaseen.

Tuotteet punotaan käsin alumiinirungon ympärille ja lopputuloksena on ympäristöön pehmeyttä antava ainutlaatuinen materiaali, jossa on hienostunut silkin pehmeä pinta. Kalusteet on helppo puhdistaa vedellä, esimerkiksi painepesurilla.

Käytetyt raaka-aineet ovat sertifioituja sekä paloluokiteltuja.

Kankaat

Jackpointilla varmistamme laadun käyttämällä Sunbrellan huippuluokan ulkokankaita, mitkä
on suunniteltu kestämään rankkaa säätä suolavedestä polttavaan aurinkoon. Vuosien kokemuksella valmistetut kankaat on käsitelty kestämään vuoden ympäri puutarhassa, terassilla, mökillä tai esimerkiksi julkisen sektorin kovassa käytössä.

Kankaan alta löydät Quickdry foam-pehmusteen, joka on suunniteltu läpäisemään vettä ja hylkimään kosteutta. Näin ollen pehmuste ei homehdu ja se pysyy hyvälaatuisena myös kosteissa olosuhteissa.

FLÖR:in valkoiman  FLÖR Peltolan myymälästä.

Lue seuraavaksi nämä

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @florkukkajapuutarha

Sivukartta