Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19 Soita 044 767 0922

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0918

Flör Portti avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0919

Ajankohtaista

Kevätkylvöt tulevat! Oletko valmis?

10.01.2024 - 10:00

Kasvien siemenet ovat saapuneet FLÖR Kukka ja Puutarhaan

Tervetuloa tutustumaan ennätyksellisen laajaan siemenvalikoimaamme! Olemme ylpeitä esitellessämme sekä tuttujen että uusien toimittajien monipuoliset vihannesten, juuresten, hedelmien, yrttien ja koristekasvien annossiemenet, jotka tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia upeiden kasvien kasvattamiseen omassa puutarhassasi. Olitpa sitten kokenut puutarhuri tai vasta-alkaja viherpeukaloinnin maailmassa, meiltä löytyy siemeniä jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Tule inspiroitumaan FLÖR Kukka ja Puutarhan Turun Peltolan myymälämme siemenosastolle tai tutustu tarjontaan verkkokaupassa – kaikki siemenet ovat kätevästi tilattavissa myös suoraan kotiin ympäri Suomen.

Koko siemenvalikoimamme FLÖRin verkkokaupassa

 

Satoja siemeniä uusilta toimittajilta

Tuttujen toimittajien, kuten Nelson Gardenin lisäksi olemme saaneet valikoimiimme siemeniä esimerkiksi liettualaiselta Seklokselta sekä kotimaiselta Scheteliglitä sekä Kukkatarhureilta. Valikoimat pitävät sisällään sekä hyöty- että koristekasveja perinteisissä siemenpusseissa sekä kätevinä siemennauhoina. Lapsille ja lapsenmielisille kylvämisen riemua löytyy Scheteligin konfettitykillä ja siemenpommeilla!
Tämän vuoden siemenvalikoimassa tulee olemaan ennätykselliset 1500 lajiketta!

 

Ajatuksissa värikkäät kukat, mehevät vihannekset tai tuoksuva yrttitarha?

FLÖRin laaja siementarjonta kattaa nämä kaikki ja paljon muuta. Jos olet kiinnostunut koristekasveista, löydät valikoimastamme upeita kukkia eri väreissä ja muodoissa. Voit valita esimerkiksi iloisten auringonkukkien, viehättävien orvokkien tai näyttävien unikoiden välillä. Jokainen siemenvalikoimamme kukka tarjoaa oman kauneutensa ja tunnelmansa puutarhaasi. FLÖRin siemenistä löydät myös useita erilaisia niittykukkaseoksia haastavampiinkin kasvupaikkoihin.

Omasta kasvimaasta tai kasvihuoneesta haaveilevat voivat löytää iloa valikoimamme vihannesten ja juuresten siemenistä. Haluatko kasvattaa omat salaattiaineksesi tai sytytkö polttelevien chilien kasvatuksesta? Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vihanneksia ja hedelmiä, joiden kasvattaminen on sekä palkitsevaa että herkullista.

Eikä sovi unohtaa yrttejä! Ne tuovat oman mausteensa ruoanlaittoon ja ovat ihanteellisia kasvatettaviksi niin sisällä kuin ulkonakin. Valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat yrtit kuten basilikan, tillin, sitruunamelissan ja monet muut, jotka lisäävät makua ruokiisi ja tuoksuvat ihanalta. Oman yrttitarhan voi perustaa vaikkapa parvekkeelle.
Ikisuosikki basilika on Vuoden HeVi 2024, ja valikoimissamme onkin läjäpäin basilikalajikkeita moneen makuun.

Lue myös:
Chilipaprikoiden kasvatus (2022)

 

Ihanteellisten kasvuolosuhteiden järjestäminen

Tarkastele haluamasi kasvien kasvatusolosuhteita. Jokainen kasvi tarvitsee hieman erilaiset olosuhteet menestyäkseen parhaiten. Jotkin rakastavat aurinkoa ja kaipaavat runsaasti kastelua, kun taas toiset viihtyvät varjossa ja vaativat vähemmän vettä. Huolellinen huomio näihin seikkoihin auttaa sinua valitsemaan sopivat kasvit omiin olosuhteisiisi.

Esimerkiksi yrttejä ja niin kutsuttuja mikrovihreitä voi kasvattaa sisällä ympäri vuoden. Tähän saatat tarvita kasvivaloja ja kasvatusruukkuja jo alkuvuodesta. Kurkkaa tarvikevalikoimamme FLÖRin verkkokaupasta.

Kasvivalot ja viljelytarvikkeet FLÖRin verkkokaupassa

 

Kasvien kasvattaminen siemenistä on jännittävä matka täynnä odotusta ja palkintoja. Anna innostuksen ja inspiraation herätä, ja me autamme sinua luomaan kauniin ja monipuolisen puutarhan. Tutustu siemenvalikoimaamme ja löydä omat suosikkisi! Mitä jos kokeilisit tänä keväänä jotain uutta?

 

Kuvat: Kekkilä

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @florkukkajapuutarha

Sivukartta