Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19 Soita 02 276 1500

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20 Soita 02 276 1520

Flör Mylly avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0945

Ajankohtaista

KESÄKUKKA-AIKA ON ALKANUT

16.05.2019 - 18:23

Kauneutta ja väriloistoa  –  Sinun iloksesi 

Kesäkukka-aika on alkanut

 

Tervetuloa avaamaan kesäkukkakausi meille FLÖRiin. Uusi pihasi ja oleskelupaikkojesi ilme ihanalla väriloistolla. Leikittele väreillä ja kasvumuodoilla tai valitse tutunturvalliset juuri sinulle rakkaat kesäkukat. Jos pidät hillitystä tyylistä, löytyy meiltä tyylikkäät, toisiinsa sopivat upeat vaihtoehdot myös. FLÖRistä saat laadukkaat, upeat, paljon kehutut ja kestävät kesäkukat jokaiseen makuun.     

                      

 

Loihdi hurmaavaa kauneutta pihalle, parvekkeelle, terassille, laiturille, postilaatikon piristykseksi, naapurille tai sukulaiselle viemiseksi ja kesäjuhlien kruunaajaksi. Kesäkukat ovat myös oivia piristäjiä ja katseenvangitsijoita kauniisiin ruukkuihin istutettuna vaikkapa suuren puun alle, jossa maa on täynnä juuria eikä istutuspenkkiä pysty paikalle kaivamaan. Vain mielikuvitus on rajana, mihin kaikkeen kaunistamiseen voit kesäkukkia käyttää.

Tule suunnittelemaan myyjämme kanssa vaikkapa yrityksen sisäänkäyntiin kaunis ja kestävä istutus. Ja hei yrittäjä, piristä työntekijöidesi ulkotaukopaikkaa kauniilla, tuoksuvalla kesäkukka-yrtti -istutuksella. Ja vinkkinä, voit myös istuttaa kauniiseen ulkoruukkuun vaikkapa rungollisen marjapensaan, pitkään kukkivan pensaan tai kauniin havun ja kesäkukkia sille kaveriksi. Tule katsastamaan lukuisat vaihtoehdot ja mahdollisuudet.

                                    

Meiltä FLÖRistä löydät kaikenlaisiin istutuksiin upeat ja kestävät ulkoruukut. Kysytyissä ulkoruukuissamme on taas mahtava valikoima. Vinkkinä, jos haluat suunnitella istutuksen vanhaan ruukkuusi, ota sitä valokuva ja mitat mukaan ja pyydä myyjältämme apua suunnittelussa. Yhdessä saamme varmasti aikaan juuri sinua miellyttävän lopputuloksen.

                  

Meiltä löytyvät monenmoiset kukat ja kasvit; haluat sitten näyttävää korkeaa, matalaa reunuskasvia, lehtikasvia, hillittyä, räiskyvää, tyylikästä, hörsyilevää, kuuman kestävää, varjoon sopivaa, perinteistä, modernia, juhlavaa, helppohoitoista tai jotain näiden väliltä. Samalla käynnillä saat helposti mukaan kaiken mitä istutukseen ja hoitoon tarvitset: kesäkukkamullan, lannoitteet, ruukkusoran salaojitukseen tai mullan ilmastointiin, koristekatteet, kasvinsuojeluaineet jne. Saat aina myös apua kasvivalintaan, suunnitteluun sekä opastusta istutusasioihin ja kesäkukkien sekä muiden kasvien hoitoon.

Kesäkukkien upea kukinta ja hyvinvointi syksyyn asti varmistetaan säännöllisellä hoidolla. Kastelu, lannoitus ja kuihtuneiden kukkien poistaminen varmistavat runsaan kukinnan. Myös oikea kasvivalinta kasville sopiviin valo-oloihin on tärkeää. Kysy myyjältä vinkkejä.

Muistathan kurkata välillä myös kesäkukkiesi lehtien alapinnoille ja varsiin. Joskus tuholaiset, esim. kirvat, päätyvät lymyilemään sinne. Mitä aikaisemmin ne havaitset, sitä nopeammin saat tilanteen hallintaan. Kysy neuvoa kasvinsuojeluaineiden käytöstä myyjältämme.

 

Tule tutustumaan ihastuttavaan valikoimaamme ja avaa kesäkausi! Täytetään Suomi kukilla!

 

 

Lue seuraavaksi nämä

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @florkukkajapuutarha

Sivukartta