Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19 Soita 044 767 0922

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0918

Flör Portti avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0919

Ajankohtaista

Helppohoitoiset viherseinät

01.12.2023 - 14:56

Viherseinällä positiivisia terveysvaikutuksia ja näyttävyyttä

 

Viherkasveilla on tutkitusti lukuisia terveysvaikutuksia. Viherkasvit kohottavat itsessään ilmankosteutta ja puhdistavat ilmaa epäpuhtauksista, ja raikkaampi huoneilma saa olomme virkeämmäksi, parantaa suorituskykyämme ja vähentää stressiä.

Viherseinät ovat myös näyttäviä sisustuselementtejä, jotka eivät seinään asennettuina vie tilaa juurikaan seinähyllyjä enempää. Kasvit ”toimivat” paremmin kun ne saavat olla ryhmissä, mikä toteutuu viherseinissä erinomaisesti.

Skogluft viherseinämoduulit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja -hoitoisia ja ne sopivat niin kotiin kuin konttoreihinkin. Et tarvitse sähkövirtaa tai viikottaista kastelua, lisävalaistustakaan ei tarvita, jos viherseinä asennetaan ikkunalliseen huoneeseen. Kasvit asetetaan istutusruukuissaan laatikoihin, jotka ovat helposti siirreltävissä. Voit myös ladata omasta sovelluskaupastasi Skogluftin oman mobiilisovelluksen (Android ja iOS), joka muistuttaa sinua mm. kastelun tarpeesta. Suosittelemme viherseinän kasveiksi kultaköynnöstä (Epipremnum aureum), joka kasvina on nopeakasvuinen ja helppohoitoinen, ja se laskeutuu kauniisti peittäen seinäelementit.

Flörillä Skogluft viherseinämoduulit myydään moduuleittain, ja useammalla moduulilla saadaan rakennettua isompikin kokonaisuus.
Meiltä saat myös asennuspalvelun, kysy lisää: kauppa@flor.fi tai puh. 044 7670922.

 

Skogluft viherseinämoduulit ovat nyt saatavilla Flörin verkkokaupasta sekä Peltolan myymälästämme.

Skogluft viherseinä​​​​​​​​​​​​​​

Lue seuraavaksi nämä

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @florkukkajapuutarha

Sivukartta