Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19 Soita 044 767 0922

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0918

Flör Portti avoinna tänään 10-20 Soita 044 767 0919

Ajankohtaista

FLÖRIN JOULUKAUPPA AVATTU

27.10.2023 - 14:50

FLÖRin verkkokaupan Joulukauppa on avattu!

Joulukaupasta saat kätevästi tilattua joulun tyylikkäät lahjat kotiin toimitettuna.

 

Joulukaupan valikoimiin on nyt lisätty muun muassa suositut ja maistuvat, tanskalaiset lakritsit Lakrids by Bülow'lta sekä uskomattoman aidon näköiset led-kynttilät Deluxe Homeartilta. Vielä laajemman valikoiman molemmista löydät meiltä FLÖR Peltolasta.

Joulukauppaan pääset kurkistamaan tästä!

 

Luksusherkkuja lahjapakettiin

Tanskalainen Lakrids by Bülow valmistaa laadukasta lakritsia sen eri muodoissaan. Suklaalla ja eri mauilla päällystetyt lakritsipallot ovat kotimaassaan todella suosittuja ja Flör on yksi sen suomalaisista jälleenmyyjistä. Meillä saatavilla on Lakrids by Bülow'n vakituisen valikoiman tuotteita sekä joulun ja talven sesonkimakuja.

Iskikö valinnanvaikeus? Ei hätää, meidän lahjavinkkimme Sinulle on Lakrids by Bülow'n talvinen Gold Selection Box, missä on useita eri makuja maisteltavaksi.

Mikäli joulukalenteri on vielä tälle vuodelle ostamatta, on FLÖR Peltolan ja Skanssin valikoimissa lisäksi ihana Lakrids by Bülow'n joulukalenteri!

Kaikki lakritsit on valmistettu laadukkaimmista raaka-aineista, ja ne ovat gluteenittomia ja liivatteettomia.

 

Paloturvallista joulua

Deluxe Homeartin aidon näköiset led-kynttilät tuovat ihanaa tunnelmaa kotiin ja kattauksiin, ja mikä parasta - paloturvallisesti!
Kynttilät ovat erittäin aidon näköiset aina sen vahapinnasta lepattavaan liekkiin ja sulaa steariinia jäljittelevään hartsiin.

FLÖRin valikoimassa on useita erivärisiä kynttilöitä, joista laajimman valikoiman löydät FLÖR Peltolasta. Verkkokaupasta on saatavilla myös ulkokäyttöön soveltuvia Deluxe Homeartin kynttilöitä.

Kynttilöiden paloaika on säädettävissä erikseen ostettavalla kaukosäätimellä ja sillä voi esimerkiksi ajastaa useampia kynttilöitä samanaikaisesti. Ainoastaan mustat kynttilät eivät ole kaukosäädinkäyttöisiä.

 

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaan tai myymälöihin!

Lue seuraavaksi nämä

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @florkukkajapuutarha

Sivukartta