Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19
Soita 02 276 1500

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20
Soita 02 276 1520

in english    

på svenska

Pihasuunnittelu & rakentaminen

UNELMIEN PIHA FLÖRISTÄ!

Pihasuunnitelma on ensiaskel matkalla kohti unelmiesi pihaa. Kokenut ja osaava pihasuunnittelijamme tekee sinulle tarvittavat suunnitelmat tulevaa muutosta varten. Ammattitaitoiset viherrakentajamme toteuttavat niin pienet kuin suuretkin viherrakennuskohteet. Kauttamme saat myös kaikki puutarhan hoito- ja huoltotyöt sekä yksityisille että yrityksille.

PIHAKÄYNTI

Pihasuunnittelu alkaa pihakäynnillä, jonka aikana kartoitamme pihasi lähtötiedot ja toiveesi sen suunnittelulle. Pihakäynnin perusteella annamme hinnan itse suunnittelutyöstä. Ennen käyntiä suunnittelijalle toimitetaan lista toiveista pihan muutosten suhteen ja tarvittavat pohjatiedot tontista.

LUONNOSSUUNNITELMA

Pihasuunnitelman ensimmäinen vaihe on luonnos. Luonnossuunnitelma on mittakaavaan piirretty ja siitä ilmenevät pihan toiminnot ja muotokieli, rakenteet, kasvillisuus ja materiaalit. Luonnoksessa on mukana valokuvia pihalle ehdotetusta kasvillisuudesta ja materiaaleista sekä tarpeen mukaan havainnekuvia.

PIHAN TOTEUTUSSUUNNITELMA

Pihan toteutussuunnitelma tehdään hyväksytyn luonnoksen pohjalta. Toteutussuunnitelmassa ovat mukana mitat, tarvittavat korkeudet, istutussuunnitelma, kasvilista, materiaalit ja menekit sekä työohjeet. Tarvittaessa toteutussuunnitelmassa on mukana myös detaljikuvia pihalle tulevista rakenteista. Toteutussuunnitelman avulla urakoitsijan on helppo laskea mahdollisimman tarkka tarjous rakentamisesta.

ISTUTUSSUUNNITTELU

Pihan ilmettä voidaan muuttaa paljon myös istutusten uusimisella. Kauttamme saat asiantuntijan käymään läpi pihan nykyisen kasvillisuuden ja suunnittelemaan tarvittavat muutokset. Suunnittelijamme tekee sinulle yksityiskohtaiset istutussuunnitelmat ja tarvittaessa saat myös toteutuksen meiltä.

 

Varaa nyt suunnittelijaltamme aika pihakäynnille sekä kysy puutarhan hoito- ja rakennustöistä.

Ota yhteyttä:

pihasuunnittelu@flor.fi tai puh 044 767 0919

 

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @flor

    Katso lisää
    Sivukartta