Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19
Soita 02 276 1500

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20
Soita 02 276 1520

in english    

på svenska

Pihasuunnittelu & rakentaminen

UNELMIEN PIHA FLÖRISTÄ!

Pihasuunnittelijaltamme voit tilata neuvontakäynnin tai yksityiskohtaisen istutussuunnitelman tarpeidesi mukaisesti. Ammattitaitoiset viherrakentajamme toteuttavat niin pienet kuin suuretkin viherrakennuskohteet. Kauttamme saat myös kaikki puutarhan hoito- ja huoltotyöt sekä yksityisille että yrityksille.

Tarjoamme pihallesi suunnitteluapua tarpeesi mukaisesti. Loimme yksityispihojen suunnittelupaketit helpottaaksemme sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Pihasuunnittelupaketit

Kaikkiin suunnittelupaketteihimme kuuluu pihakäynti, jolla kartoitamme pihasi lähtötiedot ja toiveesi sen suunnittelulle. Pihakäynnin perusteella annamme hinnan suunnittelutyöstä. Pihakäynnin hinta (80 €) hyvitetään tilatessasi pihasuunnitelman meitä! Ennen pihasuunnittelijan tuloa on hyvä miettiä omat toiveet pihan suhteen sekä hankkia asemapiirustus tontista.

NEUVONTAKÄYNTI

Voit tilata suunnittelijan omalle pihallesi antamaan yksityistä pihaneuvontaa. Ammattilaiselta saat apua vanhan pihan kunnostamiseen ja ongelmakohtien ratkaisuihin tai uuden pihan jäsentelyyn ja ideointiin. Käynti ei sisällä kirjallista materiaalia, mutta voit itse sieppailla ideoita ja tehdä muistiinpanoja! Hinta 130 €/1h, 170 €/2h

LUONNOS

Paketti sopii sinulle, jos olet tee-se-itse – tyyppiä, muttet ole varma, miten pihaasi kannattaisi jäsennellä, jotta siitä saisi kaiken irti. Se on myös hyvä valinta rakentamisen alkuvaiheessa olevalle uudiskohteelle. Luonnos antaa pohjan pihan toiminnoille, tilanjaolle ja kasvillisuudelle, mutta jättää tilaa myös omalle luovuudellesi. Luonnos piirretään mittakaavaan ja se on pohjana pihasuunnitelmalle. Kysy tarjous!

PIHAN TOTEUTUSSUUNNITELMA

Luonnosvaiheen jälkeen tehdään kokonaisvaltainen pihasuunnitelma, jossa on määritelty tarkat materiaalit, kasvillisuus sekä niiden määrät. Suunnitelma sisältää toteuttamiseen tarvittavat mitat ja korot, eri rakenteiden suunnittelun sekä työohjeet. Toteutussuunnitelman tarvitset, jos haluat teettää pihasi ammattilaisella. Kysy tarjous!

LISÄOSAT

Voimme täydentää suunnitelmaa tarvitsemillasi lisäosilla. Tällaisia ovat esim. detaljikuvat, yksittäiset istutussuunnitelmat, kustannusarviot, työselostukset ja hoito-ohjeet. Haluatko luonnostasoisen suunnitelman, mutta kaipaat yksityiskohtaisempaa suunnittelua juuri sisääntulon kasvivalintoihin? Tarvitsetko vertailukelpoisten viherrakentamistarjousten vuoksi detaljikuvia tukimuurista tai pergolasta? Oletko epävarma uuden pihasi kasvillisuuden hoidosta? Autamme sinua löytämään tarvittavat palaset unelmapihasi toteuttamiseen! Hinta alk. 150 €

 

Talven aikana laaditut pihasuunnitelmat pystytään toteuttamaan jo keväällä, jolloin pääset nauttimaan unelmiesi pihasta jo ensi kesänä.

Varaa nyt suunnittelijaltamme aika pihakatselmukselle sekä kysy puutarhan hoito- ja rakennustöistä.

Ota yhteyttä:

tommi.lammervo@flor.fi tai puh 044 907 2620

 

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @flor

    Katso lisää
    Sivukartta