Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19
Soita 02 276 1500

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20
Soita 02 276 1520

in english    

på svenska

Pihasuunnittelu & rakentaminen

UNELMIEN PIHA FLÖRISTÄ!

Pihasuunnitelma on ensiaskel matkalla kohti unelmiesi pihaa. Kokenut ja osaava pihasuunnittelijamme tekee sinulle tarvittavat suunnitelmat tulevaa muutosta varten. Ammattitaitoiset viherrakentajamme toteuttavat niin pienet kuin suuretkin viherrakennuskohteet. Kauttamme saat myös kaikki puutarhan hoito- ja huoltotyöt sekä yksityisille että yrityksille.

PIHAKÄYNTI

Pihasuunnittelu alkaa pihakäynnillä, jonka aikana kartoitamme pihasi lähtötiedot ja toiveesi sen suunnittelulle. Pihakäynnin perusteella annamme hinnan itse suunnittelutyöstä. Ennen käyntiä suunnittelijalle toimitetaan lista toiveista pihan muutosten suhteen ja tarvittavat pohjatiedot tontista. Pihasuunnittelijan käynnin kustannukset ovat 150€/h (käynnin kesto riippuen kohteen laajuudesta yleensä noin 1,5-2,5h, käynnin aikana pyritään suorittamaan myös tarvittavat mittaukset tontilla) + kilometrikorvaukset 0,60€/km. Jos käynti johtaa pihasuunnitelman tilaamiseen, hyvitetään käynnin hinta suunnittelun hinnassa.

LUONNOSSUUNNITELMA

Pihasuunnitelman ensimmäinen vaihe on luonnos. Luonnossuunnitelma on mittakaavaan piirretty ja siitä ilmenevät pihan toiminnot ja muotokieli, rakenteet, kasvillisuus ja materiaalit. Luonnoksessa on mukana valokuvia pihalle ehdotetusta kasvillisuudesta ja materiaaleista sekä tarpeen mukaan havainnekuvia.

PIHAN TOTEUTUSSUUNNITELMA

Pihan toteutussuunnitelma tehdään hyväksytyn luonnoksen pohjalta. Toteutussuunnitelmassa ovat mukana mitat, tarvittavat korkeudet, istutussuunnitelma, kasvilista, materiaalit ja menekit sekä työohjeet. Tarvittaessa toteutussuunnitelmassa on mukana myös detaljikuvia pihalle tulevista rakenteista. Toteutussuunnitelman avulla urakoitsijan on helppo laskea mahdollisimman tarkka tarjous rakentamisesta.

Kokonaisvaltaisen pihasuunnitelman hinnat 2000-6000€ välillä (sisältää pihakäynnin, luonnossuunnitelman ja toteutussuunnitelman). Suunnittelun kustannukset riippuvat suunniteltavan alueen koosta ja suunniteltavien asioiden määrästä ja laadusta. Tarkan tarjouksen suunnittelutyöstä saat pihakäynnin jälkeen.

ISTUTUSSUUNNITTELU

Pihan ilmettä voidaan muuttaa paljon myös istutusten uusimisella. Kauttamme saat asiantuntijan käymään läpi pihan nykyisen kasvillisuuden ja suunnittelemaan tarvittavat muutokset. Puutarhurimme tekee sinulle yksityiskohtaiset istutussuunnitelmat ja tarvittaessa saat myös toteutuksen meiltä. Puutarhurin käynnin kustannukset ovat 50€/h + kilometrikorvaukset 0,60€/km. Käynnin aikana istutusten muutokset käydään läpi suullisesti. Mahdollinen piirretty istutussuunnitelma hinnoitellaan erikseen käynnin jälkeen.

Varaa nyt suunnittelijaltamme aika pihakäynnille sekä kysy puutarhan hoito- ja rakennustöistä.

Ota yhteyttä:

pihasuunnittelu@flor.fi tai puh 044 767 0919

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @flor

    Katso lisää
    Sivukartta