Flör Kaurakatu avoinna tänään 10-19
Soita 02 276 1500

Flör Skanssi avoinna tänään 10-20
Soita 02 276 1520

in english    

på svenska

Piha & puutarha

Kaurakadun puutarhamyymälästä löydät puutarhasi kaikki kasvit; puut, pensaat, ruusut ja perennat. Lähes 2000 lajikkeen valikoimamme tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia sekä runsaasti erikoisuuksia ja uutuuksia. Tarvikkeiden monipuolisella valikoimalla sekä ammattilaistemme neuvoilla teet puutarhastasi tyylikkään sekä viihtyisän paikan olla ja nauttia.

Puutarhat toimivat hengähdys- ja levähdyspaikkoina kiireen keskellä. Puutarhat ovat mielenrauhaa ja estetiikkaa. Olipa kyseessä sitten leikkipaikka, rentoutumiskeidas, illanviettoviherikkö tai yhdistelmä näitä kaikkia, Flör esittelee parhaat ratkaisut puutarhojen ja pihojen viimeistelyyn. Tulehan toteuttamaan unelmiasi!

Pihasuunnittelijaltamme voit tilata neuvontakäynnin tai yksityiskohtaisen istutussuunnitelman tarpeidesi mukaisesti. Ammattitaitoiset viherrakentajamme toteuttavat niin pienet kuin suuretkin viherrakennuskohteet. Kauttamme saat myös kaikki puutarhan hoito- ja huoltotyöt sekä yksityisille että yrityksille. Katso lisää pihasuunnittelustamme tästä linkistä.

Puutarhamyymälämme toimii Kaurakadun toimipisteessämme.

FLÖR  Kukka & Puutarha

Peltola Taimisto

Kaurakatu 43, 20740 Turku

044 767 0920 | taimisto@flor.fi

 

Tarjouspyynnöt suuremmista eristä:

tarjoukset@flor.fi

Viherrakennus

Jackpoint kalusteet

Jackpoint on suomalainen ulko- ja sisätilojen kalustamiseen erikoistunut yritys, jonka kalusteita on esillä ja myynnissä Flör Peltolassa. Laatu, kestävyys ja pitkäikäisyys ovat avainasioita Jackpointin tuotteissa.

Flör Facebookissa

Flör Instagramissa

Seuraa: @flor

    Katso lisää
    Sivukartta